“Everybody deserves to be happy and fulfilled in life. We all are unique in our essence.” Muriël Dalmulder

Wat is de BeYou Academy?

BeYou Academy combineert de westerse wetenschap met oude wijsheid en maakt transformerende training, tools en roadmaps beschikbaar voor iedereen.

Met training en coaching ondersteunen we jou om vrij te zijn van angst, stress en conditioneringen. Zonder je leven overhoop te gooien. En zonder dure leiderschapstrainingen. Zodat je met zelfvertrouwen kunt leven en werken en voldoening haalt uit wie je bent en wat je doet.

“Everybody deserves to be happy and fulfilled in life. We all are unique in our essence.” Muriël Dalmulder

 

 

Wie

BeYou Academy is opgericht door Muriël Dalmulder (International Humanized Leadership coach en Spreker), achter en óp de schermen gesteund en geholpen door Mike de Graeve, oprichter van het eigenwijze webdesignbureau Swerk.

Visie

BeYou Academy maakt trainingen, tools en roadmaps om je te helpen om unapologetically jezelf te zijn. Want jezelf zijn, is een kunst.

We zijn in deze wereld zo bezig met doen, met rennen, met voldoen aan al die verwachtingen, terwijl er in ieder mens een prachtige kern aanwezig is. Vaak is deze verscholen onder allemaal conditioneringen, gedachten, angst, overtuigingen en verwachtingen. Hoe mooi zou het zijn als we daar weer vrij van kunnen zijn? Dan kun je namelijk echt zijn wie jij wil zijn. Leven op jouw voorwaarden waardoor je datgene gaat creëren en aantrekken waar jij gelukkig van wordt. 

Muriel Dalmulder - BeYou Academy

Muriël Dalmulder

Muriël Dalmulder is een Humanized leiderschapscoach en spreker. Humanized staat voor verbonden zijn met je essentie, met elkaar en met onze planeet. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van neurowetenschap en gedrag combineert ze westerse wetenschap met oosterse wijsheid om de mensheid opnieuw te verbinden met hun essentie, hun heelheid en purpose.

Afkomstig uit een gezin met een Surinaamse moeder en Nederlandse vader, worstelde Muriël jarenlang met aanpassing aan de ‘non-conformistische’ Nederlandse cultuur en de verwachtingen van de samenleving.

Na 20 jaar in leidinggevende posities te hebben gewerkt, adviseert, coacht en inspireert ze individuen, teams en organisaties op het gebied van ‘humanized’ leiderschap, welzijn op het werk en duurzame gedragsverandering, waarbij de integratie van diversiteit en inclusie een belangrijke rol speelt.

Ze droomt van een wereld waarin we allemaal als één leven, opnieuw verbonden met onze essentie, elkaar en de natuur! De BeYou Academy is ontstaan ​​uit het idee om transformerende training, tools en roadmaps beschikbaar te maken voor iedereen.