De kracht van Awareness

BeYou Academy - De Kracht van Awareness

Zoveel mensen zijn bezig met het streven naar succes en het voldoen aan al die verwachtingen van zichzelf en de buitenwereld. Het iets bereiken wordt belangrijker dan het ‘zijn’. En daar werken we dan ook hard voor. We zijn hongerig naar de erkenning, de goedkeuring, het aantal reviews en likes.

Het is zo belangrijk om te zorgen voor de balans tussen doen en zijn. En om regelmatig ook echt de tijd te nemen om te reflecteren op wie je nu eigenlijk echt bent en wil zijn. 

Beoordeel je je zelf aan de hand van dat wat je hebt bereikt, ontleen je daar waarde aan? Dus ontleen je waarde aan dingen die je neerzet, bereikt in die buitenwereld? Waarom doe je wat je doet? Hoe vaak geef jij jezelf een compliment op identiteit, niet op wat je doet of hebt in de buitenwereld, maar op wie je bent? En als je dat lastig vindt, wat zegt dat dan eigenlijk over jou?

Alles in dit leven draait om balans, tussen doen en zijn, denken en voelen, geven en ontvangen, stilstaan en rennen.

Hoe zit het met jouw balans?

En wat wil je daarmee? En weet je ook hoe je nu zelf kunt zorgen voor balans? Alleen al er bewust van zijn, zorgt voor het vergroten van je keuzemogelijkheid. En dat je voor alles wat denkt en doet een keuze hebt, leer je onder andere in de training “Creëer het leven waar jij naar verlangt” bye bye perfectionisme, uitstelgedrag en imposter syndroom.