Herstel de verbinding met je hart en transformeer je leven

Doe mee met de Lifecoaching en Yogaretreat 9-11 Juni ’23

In de snelle wereld van vandaag voelen velen van ons zich gevangen in carrières die onze passie niet aanwakkeren of leiden we levens die niet in lijn zijn met onze ware verlangens. Als je verlangt naar verandering en een diepere verbinding met je hart zoekt, nodigen we je uit om deel te nemen aan een levensveranderende ervaring. Deze Happy Soul Travel Lifecoaching en Yogaretreat is ontworpen om je te helpen los te breken van beslissingen die alleen met je hoofd zijn genomen en je te begeleiden naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Van 9 tot 11 juni, bij de prachtige buitenplaats de Hoorneboeg, gaan we samen op een transformerende reis. Onder leiding van  leiderschapscoach Muriël en yogadocent Anne Roffel, biedt deze retreat een unieke mix van lifecoaching en yoga die je opnieuw in contact brengen met je innerlijke zelf en je voorzien van de tools die je nodig hebt om je dromen te manifesteren.

Tijdens deze intense retreat zal Muriël je graceful begeleiden naar de antwoorden die in je hart verborgen liggen. Via hart-gecentreerde coachingsessies zal ze je helpen je ware passies te ontdekken en in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Door je verlangens en dromen te verkennen, krijg je de helderheid en het vertrouwen dat nodig is om beslissingen te nemen die in lijn zijn met de verlangens van je hart, zowel in je carrière als in je persoonlijke leven.

Herstel de verbinding met je lichaam en grond jezelf

Als aanvulling op Muriëls expertise in lifecoaching, zal Anne Roffel, je begeleiden met heerlijke yoga oefeningen. Deze sessies zullen je helpen weer in contact te komen met je lichaam, spanning los te laten en innerlijke rust te vinden. Door een sterke verbinding tussen geest en lichaam te cultiveren, kun je jezelf gronden en het leven benaderen vanuit een staat van gecentreerdheid en helderheid.

Creëer je eigen vision board en actieplan

De retreat wordt afgesloten met het maken van je eigen vision board. Deze visuele weergave van je dromen en ambities zal dienen als een herinnering aan wat echt belangrijk voor je is. Bovendien zul je een persoonlijk actieplan ontwikkelen, zodat de transformatie die je tijdens de retreat ervaart verder reikt dan de magische drie dagen.

Ga mee op reis

De Happy Soul Travel Lifecoaching en Yogaretreat bieden sacred space voor groei, inspiratie en selfawareness. Omringd door like-minded souls, zul je steun en aanmoediging vinden terwijl je de diepten van je hart verkent en je ware potentieel omarmt.

Verzeker je van een plek

Met beperkte beschikbaarheid raden we je aan om snel je plek te reserveren en deel te nemen aan deze ongelooflijke reis van zelftransformatie. Bezoek onze website  om je plaats te reserveren en de eerste stap te zetten naar het leven dat jij echt wil. 

Laat geen dag meer voorbijgaan zonder actie te ondernemen richting het leven dat je echt verlangt. Herstel de verbinding met je hart, herontdek je passies en creëer blijvende verandering. Onthoud dat de reis begint wanneer je naar je hart luistert. Doe met ons mee op deze transformerende retreat en omarm het leven dat je altijd al hebt gewild.