Raising your Vibration – 6 snelle en bruikbare tips

In een wereld waarin we allemaal streven naar ons beste zelf, is er iets magisch dat je mood in an instant kan verbeteren en je creativiteit kan stimuleren: raising your vibration. Klinkt interessant, toch? In deze blog deel ik een aantal tips hoe je een positieve verandering in je leven kunt brengen door simpelweg je energie op een hogere frequentie af te stemmen.

Wat Betekent ‘Vibratie’?

Vibratie gaat over de frequentie waarop ons lichaam en geest resoneren. Het is als de toonhoogtes van muziek. Door bewust je vibratie te verhogen, kun je je inner state en omgeving positieve beïnvloeden.

Wat zijn dan de voordelen van het verhogen van je vibratie?

  1. Positieve Vibes: Een hogere vibratie betekent simpelweg een beter humeur. Laat  negatieve energie los en omarm een gevoel van joy en dankbaarheid.
  2. Creativiteit Boost: Hogere vibraties openen de deuren naar creativiteit. Creëer meer innovatieve ideeën en oplossingen in je leven.
  3. Succes Aantrekken: Positieve energie trekt positieve resultaten aan. Een verhoogde vibratie fungeert als een magneet voor succes en kansen.
  4. Beter Welzijn: Een hogere vibratie draagt bij aan een gezond lichaam. Je voelt je energieker en bent daardoor minder vatbaar voor ziekten.

Praktische Tips voor het verhogen van je vibratie

  1. Dankbaarheid: Neem de tijd om dagelijks drie dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Het zorgt voor een verbinding met je elektromagnetische hart en helpt je te focussen op wat jij wilt.
  2. Be Present: Gun jezelf tijd voor meditatie of mindfulness. Het helpt je geest te kalmeren en stress los te laten.
  3. Positieve Omgeving: Omring jezelf met positieve mensen en dingen. Laat de inspiratie stromen vanuit je omgeving.
  4. Zorg voor je Lichaam: Eet gezond en beweeg regelmatig. Een gezond lichaam draagt bij aan een hogere vibratie.
  5. Luister naar je favoriete muziek: Muziek waar jij vrolijk van wordt of echt heerlijk los op wilt gaan verhoogt direct je vibratie!
  6. Verbind met de natuur: In de natuur wordt jouw frequentie direct geharmoniseerd. Een half uur per dag connecten met de natuur, even met je blote voeten in het gras of tegen een boom aan staan. In de natuur zijn alleen al is genoeg.

Ervaar, zie, hoor en voel hoe deze eenvoudige tips je leven kunnen transformeren.

To be all you can be, it’s time to raise your vibration!