Veelgestelde vragen

De BeYou Academy is voor iedereen die het beste uit het leven wil halen. Voor young professionals en organisaties.

Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en afscheid wil nemen van perfectionisme, uitstelgedrag, het imposter syndroom, stress, vermoeidheid, onzekerheid en negativiteit.

Voor iedereen die behoefte heeft aan kwaliteit van werk en leven, energie, balans, rust en zelfvertrouwen.

Voor mensen voor wie de drempel naar het werken met een therapeut, coach of psycholoog te groot is of te maken hebben met een lange wachtlijst. 

Jij bent een young professional als je diep van binnen weet dat je iets unieks te bieden hebt. Nog vol in de bloei van je leven staat en je potentieel wil leven. Geen genoegen neemt met een average life(style).  Het heeft op geen enkele manier iets te maken met leeftijd. Young at heart and mind is alles wat je nodig hebt. 

Humanized Leadership Coaching staat voor leiding kunnen geven aan jezelf, anderen en je resultaten vanuit verbinding met je essentie, je purpose, je kracht. Van daaruit kun je ook met elkaar en de natuur verbinden. Leiding geven vanuit verbinding met jezelf. 

Deze Academy heeft verschillende trainingen voor iedereen die zich nog young at heart and mind voelt en zijn of haar potentieel wil leven. Voor iedereen die het beste uit het leven nu en in de toekomst wil halen. Voor iedereen die een fundament wil om te kunnen werken aan verbinding met jezelf, je essentie, je kracht, je potentieel.

Alles wat je nodig hebt om jouw beste leven te leiden word je binnen de Academy aangereikt. Uiteraard ben je vrij om je kennis te vergroten in je eigen tempo en op je eigen manier.

Voor verdere verdieping kun je binnenkort ook deelnemen aan de groep coaching op een nader te bepalen platform of een 1:1 coaching aanvragen. Neem vooral contact met ons op contactformulier.

Ik weet hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken voor zelfzorg, persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe dan ook, JOUW tijd is PrioriTIJD. Ook al is het een paradox, het tijd vrij maken voor jezelf, om jezelf te voeden met datgene wat jou ondersteunt in je ontwikkeling zorgt voor meer ruimte, ontspanning en energie. Alles wat je nodig hebt om dat wat je ofwel in je persoonlijke leven of in je werk wilt bereiken.

Voor alles wat je denkt en doet heb je een keuze. Waaraan geef jij prioritijd ?
Als jij minimaal 30 minuten tot maximaal 1 uur per dag kunt vrijmaken voor jezelf dan zorgt het ervoor dat je self-full blijft. Deze tijd kun je uiteraard verdelen over vaste momenten gedurende de dag. Als je geen 30-60 minuten per dag kunt vrijmaken voor jezelf, wat voor leven heb je dan? Voor wie leef je dan?

Vanuit positieve psychologie en ook vanuit eigen ervaring gaat het in het leven allemaal om balans. Je zou de gouden driehoek hierin als leidraad kunnen nemen. De gouden driehoek bestaat uit 3 leefgebieden welke allemaal in balans moeten zijn wil je gelukkig en vervuld zijn in dit leven. Als een van de gebieden uit balans is dan heeft dit invloed op jouw welzijn. De gebieden zijn:

JIJ – WERK – PRIVE (RELATIES< FAMILIE, FUN)

Er is een heel groot verschil tussen selfish zijn, alleen maar oog en aandacht en focus hebben op jezelf. Of self-full zijn, wat betekent dat je ervoor zorgt dat jij gevuld bent met dat wat jou happy maakt en energie geeft.  

Na aanschaf van je training heb je 6 maanden toegang tot ons online trainingsplatform. Elke training bestaat uit maximaal 6 korte modules en is dusdanig ingericht dat je deze in je eigen tempo en op je eigen manier kunt volgen binnen deze termijn. 

We adviseren om te zorgen voor commitment voordat je aan de training begint. Doe bijvoorbeeld elke week of elke maand 1 module, waarin je jezelf dan ook een week of een maand geeft om de oefening(en) te doen die bij de module hoort. Die keuze is aan jou!

Ons advies is om elke maand of elke 3 weken 1 module en oefeningen te doen om zodoende te zorgen voor de integratie van blijvende nieuwe patronen. 

Een training beklijft beter als je zorgt voor tijd om te werken aan het creëren van nieuwe gewenste patronen. Als je hier een vraag over hebt of even wilt overleggen stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier

NB: Mocht je het niet redden binnen een half jaar laat het ons dan op tijd weten, we komen je graag tegemoet

We hebben ervoor gezorgd dat jij gemakkelijk kunt betalen op alle gebruikelijke manieren. Is dit voor jou toch niet het geval en wil je wel een training aanschaffen, stuur ons dan een bericht. Gebruik hiervoor het contactformulier

We reageren binnen 24 uur.

Wij willen dat onze trainingen voor iedereen die het beste uit zijn leven wil halen toegankelijk is. Daarom stellen wij een percentage beschikbaar voor mensen die echt geen investering kunnen doen. 

Ook kun je in termijnen betalen. 

Wil je hiervoor in aanmerking komen neem dan contact met ons op. Wij plannen dan een gesprek met je in zodat we kunnen bepalen of en hoe we jou kunnen supporten.

Het doorbreken van oude patronen en nieuwe patronen heeft tijd nodig. 90-120 dagen is minimaal nodig om een nieuw patroon te creëren. 

Wij adviseren dan ook om voor online training van 6 modules,  minimaal 4 en maximaal 6 maanden uit te trekken. 

Maak aantekeningen en doe de opdrachten bij de modules. 

Je kunt de videos versneld afspelen.  Een high performance hack is om een module op 1.25 snelheid af te spelen. Dit zorgt voor een betere focus. 

De BeYou Academy is work in progress. We doen ons best om maandelijks nieuwe trainingen en tools te creëren. Be patient en als je niet kan wachten stuur ons vooral even een email. 

Meer vragen?

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan stuur ons dan gerust een bericht. Gebruik hiervoor ons contactformulier.